WMO beschikking vervoersvoorziening

0
Avatar
Floor 5 okt. 2015 16:26, bewerkt: 7 okt. 2015 08:10

Ik moet voor een inwoner van onze gemeente een WMO-beschikking vervoersvoorziening maken. Ik weet niet zo goed hoe ik het beste kan beginnen. Ik probeer wel korte zinnen, maar ik weet niet of iedereen het nu snapt. Nu begin ik zo:

 

Op <datum> hebben wij uw aanvraag voor een vervoersvoorziening ontvangen. In deze brief leest u ons besluit op uw aanvraag.

Ons besluit

U komt niet in aanmerking voor een vervoersvoorziening. U heeft de kosten reeds gemaakt voor de besluitdatum en er is niet meer na te gaan of de voorziening noodzakelijk was.

Antwoorden

 • 1
  Avatar
  Mariska 5 okt. 2015 16:33

  Dag Floor,

  Ik vind je korte zinnen heel goed. Behalve die laaste dan ; ) en het is ook wel tof dat je kopjes gebruikt. Misschien kun je de tekst iets meer vanuit de lezer schrijven. En kun je die vervoersvoorziening wat concreter maken. Ik weet niet wat het is natuurlijk, een rollator? Dan zou je bijvoorbeel zo kunnen beginnen:

   Op <datum> heeft u een rollator aangevraagd. We hebben besloten dat u geen rollator krijgt. Hieronder staat waarom niet.

  Waarom hebben wij dit besloten?

  Wij hebben dit besloten omdat u de rollator al zelf heeft gekocht. Wij kunnen nu niet meer onderzoeken of u de rollator nodig heeft.

   

   Commentaar

  • Hoi Mariska,
   Super bedankt! Ja het kan best een rollator zijn. Maar ik kan er ook best zelf iets anders voor invullen. Ik ga dit gebruiken. Dank je!
   Floor 5 okt. 2015 16:57

Beantwoord deze vraag:

Wil je reageren op deze vraag? Dan moet je eerst even inloggen of je registreren als gebruiker van Simsim24.